Döner kebabia ei tarvitse jonottaa kikkarilla, koska sitä voi grillata myös itse! Aussie Griller näyttää oheisella videolla miten homma käy.

Mitä tarvitaan

marinadi:

  • 2 sipulia
  • puolikas kourallinen tuoretta oreganoa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 – 2 rkl suolaa
  • 2 tl pippuria
  • 1 – 2 rkl sumakkimaustetta

Vaiheet

  1. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi kuten videolla.
  2. Valmistetaan marinadi: lisää tehosekoittimeen sipulit, valkosipuli, oregano, suola, pippuri, sumakki ja loraus oliiviöljyä. Sekoita.
  3. Sekoita marinadi ja liha, ja anna lihan marinoitua ainakin pari tuntia jääkaapissa.
  4. Asettele ohuet pihvit vartaaseen ja paista varrasuunissa keskilämmöllä, kunnes pihvit näyttävät kypsiltä.
  5. Vuole valmis liha vartaasta veitsellä suikaleiksi.
  6. Voitele pitaleipä tsatsikilla, lisää kebablihaa, sipulia, tomaatinviipaleita ja salaatinlehtiä.
  7. Herkuttele!

 

Lähde: Aussie Griller

Katso myös:

Kommentit

kommenttia