Näin tiedät minkä avokadon valita kaupassa!

Venäläishakkeri pureutuu tällä kertaa avokadojen ihmeelliseen vihreään maailmaan. Mistä tiedät onko avokadosi vielä raaka, sopivan kypsä vai jo ylikypsä? Vinkit videolla ja suomennettuna alla.

Tunnista ainakin nämä:

  • Ensimmäinen indikaattori on avokadon kuoren väri: jos kuori on kirkkaan vihreä kuten videolla, avokado on vielä raaka.
  • Irroita avokadon kapeassa päässä oleva tyviosa. Jos sen alta näkyvä hedelmäliha on kellertävän vihreää, avokado on kypsä.
  • Jos tyven alta paljastuu vihreää, avokado on vielä raaka.
  • Jos tyven alta paljastuu tummaa hedelmälihaa (kuten videolla kohdassa 1:38 – 1:50), on avokado jo ylikypsä.

Katso video yllä!

Lähde: Crazy Russian Hacker

Katso myös:

Kommentit

kommenttia