Ihanan kesäiset herkkupuikot valmistuvat näin!

Nyt kun ulkona alkaa näyttää jo varsin kesäiseltä, niin sitähän voisi vaikka valmistaa jo ensimmäisen erän mehujääpuikkoja. Tässä reseptissä on käytetty vaaleaa rypälemehua, jonka läpinäkyvyys tuo kauniit hedelmäviipaleet näkyville.

Mitä tarvitaan:

  • 1 persikka, leikattu 1 cm paksuiksi viipaleiksi
  • 2 kiiviä, 0,5 cm siivuina
  • 90 g mustikoita
  • 110 g puolitettuja mansikoita
  • 4,5 dl rypälemehua

Vaiheet:

  1. Asettele hedelmäviipaleet 100 g jääpuikkomuotteihin tiiviisti.
  2. Kaada mehua sen verran, että hedelmä juurikin peittyvät.
  3. Lisää tikut ja anna jäätyä pakastimessa noin 6 tuntia.

 

Lähde: Martha Stewart / Everyday Food

 

Katso myös:

Kommentit

kommenttia