Joko kunnon häränsilmämunakas on testattu?

Byron Talbott näyttää oheisella videolla omat niksinsä täydellisen häränsilmämunakkaan valmistamiseen. Byron kokkailee kaasuliedellä, mutta pointit pätevät myös kaasugrilliin.

Toimi näin:

  1. Käytä teflonpannua tai parilaa ja voita
  2. Pidä alkuvaiheessa lämpötila alhaisena ja ole kärsivällinen!
  3. Tee pieniä viiltoja munakkaan valkuaiseen lastalla, jotta kaikki munakkaan pinnalla kelluva valkuainen paistuu nopeammin.
  4. Jos käytät pannua, pyörittele sitä niin että pinnalla oleva valkuainen asettuu pannun reunoille, missä se kypsyy nopeammin.
  5. Kun munakas alkaa olla valmis, käännä kaasugrillisi tai -lietesi liekit hetkeksi täysille. Näin munakas kypsyy häränsilmiään myöten.
  6. Lisää lopuksi oliiviöljyä, merisuolaa ja mustapippuria makusi mukaan
  7. Herkuttele!

Katso video yllä!

Lähde: Byron Talbott

Katso myös:

Lisää munakasideoita

Lisää aamiaisideoita

Lisää Byron Talbottia

Kommentit

kommenttia