Pidätkö juustonaksuista?

Entä pidätkö juustonaksuista erityisesti silloin kun naksupussi on ollut pari päivää auki ja naksut ovat hieman sitkostuneet?

Moni muukin pitää juustonaksujen makua optimaalisena silloin kun naksut ovat hieman ehtineet olla hapen kanssa tekemisissä. Ruotsalaiset ovat keksineet nerokkaan tavan saada juustonaksuista ”sitkeän herkullisia” nopeasti. Tarvitset vain naksut, kattilan ja vettä.

Toimi siis näin:

1. Kaada juustonaksut siivilään
2. Lorauta vähän vettä kattilaan
3. Lämmitä vesi kiehuvaksi
4. Aseta juustonaksut siivilässä kattilan päälle vesihöyryyn
5. Anna naksujen hautua pari minuuttia
6. Herkuttele!


Katso myös:
Lisää ruokaniksejä

Lähde: Makuja / alkuperäislähde

Kommentit

kommenttia