Selasimme suomalaisten ruokabloggaajien Twitter- ja Instagram-tilejä, ja poimimme niistä muutaman uuden herkun näytille. Miten on, maistuisiko tällainen kattaus maanantaipäivää piristämään?

Maistuis varmaan sullekin on paistanut pekoni-munakuppeja. Ne ovatkin todellista karppaajan unelmaruokaa, ja sopivat aamiaiselle, brunssille tai vaikka ruokaisammaksi alkupalaksi. Pekoni-munakuppeja voi tehdä monella tyylillä, ja vähemmän karppaukseen suuntautuneet voivat kokeilla myös pekoni-muna-paahtoleipäkuppikakkuja.

Pekoni-munakupit – blogista Maistuis varmaan sullekin

 

Gullichsenin kokkaava pariskunta toi avokadopastan koko kansan tietoisuuteen viime vuonna. Habanerokitchen päätti parannella klassikkoa raaka-aineella, joka aivan ilmeisesti tästä klassikkoreseptistä vielä puuttui – siis tietysti pekonilla! Harvassa ovat ne reseptit joita pekoni ei parantaisi, vai mitä? Jos innostuit itsekin kokeilemaan, niin katso myös avokadon käsittelyohje.

Avokadopasta pekonilla – blogista Habanerokitchen

 

Kääpiölinnan köökissä on paistettu suklaahippupikkuleipiä. Nämä pikkuleivät ovat kuulemma niin hyviä, että jo taikinaa söisi helposti kulhollisen. Jos aiot leipoa näitä tarjottavaksi muille, niin kannattaa säästää leipomispuuhat aivan viime tippaan. Jos pikkuleivät nimittäin ehtivät uuniin asti, niin uunista ne päätyvät parempiin suihin alta aikayksikön.

Chocolate chip murder – blogista Kääpiölinnan köökissä

 

Mustikkasuu on leiponut maailman parasta pannukakkua. Kuka juuri kyseisen pannukakun sitten on määritellyt maailman parhaaksi? Sikke Sumari tietenkin, kirjassaan Rakkaudella ruokaa saarenmaalla! Kokeile itse niin tiedät onko tämä jälkkäri nimensä veroinen. Kuvien perusteella en ainakaan lähde asiaa kiistämään.

Maailman paras pannukakku – blogista Mustikkasuu

 

Ruokablogistien kuulumisia voit seurata kunkin blogin kautta suoraan tai Herkkusuun blogivirran kautta.

Kommentit

kommenttia