Näin valmistat joulukuusen, joka kelpaa koristeeksi sekä syötäväksi.

Moni hankkii kotiinsa joulukuusen ja sitä muistuttavia koristeita. Olen itse rakastanut joulua aina pienestä pitäen, sillä mielestäni on ihanaa kokoontua perheen kanssa saman katon alle ja viettää tunnelmallista laatuaikaa.

Jouluksi on olemassa lukuisia koristeita, joita saa yleensä muutamalla eurolla tai kympillä kaupasta. Mielestäni jouluna on kuitenkin mukava askarrella piparkakkutaloja ja muita jouluun liittyviä herkkuja itse.

Tässä tulee vaahtokarkeista ja maissihiutaleista valmistettu joulukuusi

Tarvitset:

Pieni kuusi

  • 280 grammaa minivaahtokarkkeja
  • 0,8 dl voita
  • 1 tl vihreää elintarvikeväriä
  • 1,4 litraa maissihiutaleita

Keskikokoinen kuusi

  • 560 grammaa minivaahtokarkkeja
  • 1,6 dl voita
  • 2 tl vihreää elintarvikeväriä
  • 2,8 litraa maissihiutaleita

Suuri kuusi

  • 840 grammaa minivaahtokarkkeja
  • 2,4 dl voita
  • 3 tl vihreää elintarvikeväriä
  • 4,2 litraa maissihiutaleita

Katso valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia