Nämä juustoiset GrilliMaisteri-maissit maistuvat erityisen hyvin porsaan kanssa!

Valmistusaika n. 50 min minuuttia.

Ainekset (4 annosta):

2 pkt GrilliMaisteri esikypsennettyjä maisseja (yhteensä 8 palaa)

Marinadi:

Päälle:

Rinnalle:

Valmistus:

  • Laita maissit kulhoon ja kaada päälle marinadin ainekset.
  • Sekoita ja anna marinoitua n. 30min.
  • Maustetaan 4 kpl possun ulkofileepihvejä GrilliMaisteri All around USA Rub -mausteseoksella.
  • Nosta maissit kulhosta foliovuokaan ja levitä pinnalle cheddar-viipaleiden paloja.
  • Laita ensin maissit grilliin ja n. 10 minuuttia myöhemmin aloita possupihvien grillaus.
  • Grillaa nuijittuja possupihvejä n. 3-4min / puoli.
  • Tarjoile heti.

 

Tutustu muihin Lidlin grilliresepteihin täällä!

Yhteistyössä: Lidl

Kommentit

kommenttia