Kostea suklaakakku — näin valmistat sen.

Suklaata lisätään todella moniin jälkiruokiin, sillä sen koostumus ja maku sopivat niihin täydellisesti. Mielestäni on tärkeää, että kakut ovat meheviä — kuivan kakun syöminen on todella tuskaisaa ja usein sitä vain toivoo, että ei olisi ottanut niin suurta palaa.

Tällä kakulla on vain yksi ongelma: olisit toivonut, että sitä olisi ollut enemmän.

Ainekset:

Taikina:

  • 4,5 dl sokeria
  • 4,1 dl vehnäjauhoa
  • 1,8 dl kaakaojauhetta
  • 1,5 tl ruokasoodaa
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 2,2 dl maitoa
  • 1,2 dl öljyä
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 2,2 dl kiehuvaa vettä

Kuorrute:

  • 2,2 dl voita
  • 3,5 dl kaakaojauhetta
  • 4,5 dl tomusokeria
  • 1,5 dl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta

Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta:

Jaa tämä resepti ystävillesi, jotka rakastavat suklaakakkuja!

Kommentit

kommenttia