Rakastatko suuria ja meheviä pihvejä – tämä resepti on siinä tapauksessa sinua varten.

Suuret lihapalat sopivat grilliin erinomaisesti, sillä niiden mehukkuus säilyy aina lautaselle asti. Tomahawk-pihvit sisältävät juuri sopivasti rasvaa, lihaa ja luun. Tomahawk kannattaa grillata kannen kanssa, sillä lihan kypsymisessä menee tovi.

Luu tuo lihaan makua ja mehukkuutta, siksi ei olekaan ihme, että ”tomahawk” (= sotakirves) on noussut suureen suosioon grillaajien keskuudessa. Tomahawk on naudanlihakyljys, jota myydään tänä päivänä monissa hyvin varustelluissa ruokakaupoissa.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun T-ROY COOKS grillaa tomhawkin näyttäväksi ateriaksi.

Onko sinulla ystävä, jonka grilli käy usein kuumana? Jaa tämä resepti hänelle!

Kommentit

kommenttia