Pizzataikinasta voi valmistaa ihanan lohirullan, joka maistuu taatusti koko perheelle.

Kaupan valmiit pakastetaikinat eivät itsessään ole minkäänlaista ”Gurmee-ruokaa”, mutta pienellä vaivannäöllä tilanne muuttuu nopeasti.

Pizzataikina soveltuu lukuisiin resepteihin — nyt esittelemme sinulle yhden suosikeistamme.

Ainekset:

  • 1 paketti pizzataikinaa
  • 150 g Ricotta -juustoa
  • 15 g hienonnettua tilliä
  • 0,5 dl kermaa
  • 120 g kylmäsavulohta

#1 Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita tilli, ricotta -juusto ja kerma.

#2 Levitä seos kaulitun pizzataikinan päälle.

#3 Lisää kylmäsavustetut lohisiivut ja rullaa taikina.

#4 Halkaise ”pullapitko” keskeltä.

#5 Erottele puolikkaat varovaisesti toisistaan ja liitä päät yhteen. Muista pyöräyttää taikinapitko muutaman kerran itsensä ympäri.

#6 Paista 30 minuuttia, kunnes taikina on muuttunut kullanruskeaksi. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile.

Löydät tarkemmat valmistusohjeet oheiselta videolta:

Lopputulos sai kyllä veden kielelle – jaa resepti Facebookissa jos uskot, että ystäväsi haluaisivat kokeilla tätä reseptiä!

Lähde: Youtube / Leckerschmecker

Kommentit

kommenttia