Loistava ja helppo kesäruoka perunasta, parsasta, kukkakaalista ja lohesta. Ja kun kruunataan koko komeus Koskenlaskijalla, niin kyllä maittaa. Katso nyyttien ja raikkaan tahnan ohje, viritä ja herkuttele!

AINEKSET

VALMISTUSOHJE

  • Laita kulhoon crème fraîche ja leikattu kylmäsavulohi.
  • Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja ruohosipuli ja sekoita.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
  • Puolita perunat ja parsat ja leikkaa kukkakaalista isohkoja nuppuja.
  • Laita vihannekset folionyytteihin.
  • Lohkaise joukkoon iso pala Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa nyyttejä noin 10 minuuttia ja lisää päälle lopuksi savulohimassa.
  • Koristele tillillä ja nauti.

KATSO MYÖS

Kommentit

kommenttia