Liha todella kannattaa marinoida uudelleensuljettavassa pussissa.

Tämä on huomionarvoista esimerkiksi siitä syystä, että näin säästät marinadia. Voit valita pussin koon liha- ja marinadimäärän mukaan, ja litteät pussit vievät jääkaapissa vähemmän tilaa kuin muunlaiset marinointiastiat.

Eikä tässä vielä kaikki, pussista saa kätevästi ilmat pois hyödyntämällä suljinmekanismia. Laitettuasi lihan ja marinadin pussiin, saat ilman pois jättämällä sulkumekanismista pari senttiä auki ja painelemalla ilmaa siitä ulos, samaan tapaan kuin oheisella videolla. Pussin suu kannattaa myös taitella kuten videossa, jotta suljinmekanismi pysyy puhtaana ja sulkeutuu tiiviisti.

Katso video yllä!

 

Videon on tehnyt Youtube-käyttäjä Pitmaster X.

Katso myös:

Marinointi ja suolan käyttö – vältä yleinen virhe!

Lisää ruoanlaittovinkkejä

Kommentit

kommenttia