Coca-Colan Singaporen tytäryhtiö on ladannut Youtubeen juuri ennen joulua videon, jossa lappalaiset ja singaporelaiset juhlivat yhdessä joulua. Mainoksessa lappalaiset ja singaporelaiset yhdistää maaginen laite, jonka läpi lapista voi heittää Singaporeen asti lunta. Luonnollisesti laite pystyy myös taikomaan joulun juhlijoille jääkylmät Kokikset.

 

Suomen Coca-Colassa projektista ei tiedetty

Ylen haastattelema Suomen Coca-Colan viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo, että Singaporen tytäryhtiön väki on käynyt Lapissa omin päin, ilmoittamatta asiasta edes Suomen Coca-Colan väelle. Video oli tullut Natrille itselleenkin yllätyksenä.

Niinikään Ylen haastattelema Rovaniemen matkailun ja markkinoinnin toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen pitää Coca-Colan mainosvideota merkittävänä: ”Tällaisen videon, joiden takana on noinkin suuri koneisto ja vahvat jakovälineet, merkitys on suuri. Meillä ei aiemmin ole ollut käytössä vastaavia markkinointikanavia eikä -välineitä. Tämä on lajissaan ainutlaatuinen.” Kärkkäinen sanoo.

Kärkkäinen ei kuitenkaan osaa sanoa millainen merkitys videolla käytännössä ja eurojen tarkkuudella tulee olemaan Lapin matkailulle.

 

Kirjoitushetkellä videota oli katsottu Youtubessa reilut 216 000 kertaa.

 

 

Katso myös:

Lähde: Yle

Kommentit

kommenttia