Veitsen teroitus vaatii kärsivällisyyttä ja huolellisuutta – huonosti tehty teroitus tekee veitsestä tylsän ja pahimmillaan pilaa sen kokonaan.

Olen lukuisia kertoja yrittänyt teroittaa veistäni kotona laitteella, jonka ostin aikoinaan Ikeasta. Loppujen lopuksi tuntuu kuitenkin aina lähes siltä kuin veitsi olisi teroituksen jälkeen jopa tylsempi kuin aikaisemmin. Tämä johtuu luultavasti siitä, että teen koko toimenpiteen väärin.

Veitsen teroituksessa on tärkeä selvittää, mistä materiaalista veitsi on valmistettu. Tämä on tärkeää, sillä materiaali ratkaisee sen, kuinka veitsi tulisi teroittaa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun Michal Kadlec japanilaisen keittiöveitsen huippukuntoon:

Jaa video ystävillesi, jotka ovat kiinnostuneita ruoanlaitosta ja keittiövälineistä!

Kommentit

kommenttia