Kirsikkapiirakalla täytetty juustokakku viettelee sinut hetkessä.

Joudun tunnustamaan että ostan liian harvoin kirsikoita, jotka voivat olla kesäisin todella makeita ja herkullisia. Käytän kirsikoita kuitenkin usein leivonnassa, sillä niiden kirpeä ja makea maku sopii erinomaisesti täyteläisiin kakkuihin sekä leivoksiin.

Ainekset:

Kirsikkatäyte:

  • 2,4 dl sokeria
  • 0,6 dl maissitärkkelystä
  • 0,8 dl vettä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1kg kirsikoita
  • 1 tl manteliuutetta
Vastauskuva 2018-5-24 kello 13.30.31

Kuva: Youtube / Tasty

Pohja:

  • 25 dominokeksiä
  • 6 rkl suolatonta voita
Kuva: Youtube / Tasty

Kuva: Youtube / Tasty

Juustokakku:

  • 1 kg tuorejuustoa
  • 4,5 dl sokeria
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 2,4 dl kuohukermaa
Kuva: Youtube / Tasty

Kuva: Youtube / Tasty

Koristeeksi:

  • Vadelmia
  • Mansikoita
  • Mustikoita
Kuva: Youtube / Tasty

Kuva: Youtube / Tasty

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta! 

Kommentit

kommenttia