Monissa resepteissä tarvitaan huoneenlämpöiseksi pehmennettyä voita.

Moni kuitenkin unohtaa ottaa voin pehmenemään hyvissä ajoin, minkä seurauksena voita pehmennetään sitten mitä moninaisimmin keinoin. One Pot Chef Show -Youtube-kanavan videolla näytetään miten hoidat voin pehmentämisen erittäin nopeasti ja hallitusti.

Niksi on yksinkertainen: leikkaa ensin pala voita lautaselle. Laske sitten vesilasiin kuumaa vettä ja anna sen seistä hetki lasissa, niin että lasi lämpenee. Sitten kaada vesi pois, kuivaa lasi ja aseta se voipalasen päälle ylösalaisin. Anna voin seistä lämpimän lasin sisällä minuutin verran – tämän jälkeen voi on juuri sopivan pehmeää vaikkapa leipomiseen

Katso video yllä!


Katso myös:
Leivontainspiraatiota
Lisää keittiöniksejä

Kommentit

kommenttia