Yrtti-valkosipulimarinadi (neljälle karitsan paahtopaistipalalle) – Valmistusaineet

  • Öljy, 2 dl
  • Minttu
  • Rosmariini
  • Rakuuna
  • Valkosipuli, 2 kynttä
  • Viherpippuri
  • Mustapippuri
  • Suola, 2 tl

 

Yrtti-valkosipulimarinadi – Valmistusohje

  1. Kaada öljy marinadiastiaan
  2. Lisää murskatut tuoreet yrtit / kuivatut yrtit
  3. Lisää murskattu valkosipuli
  4. Lisää murskatut pippurit
  5. Lisää suola
  6. Maista marinadia
  7. Virittele marinadi oman makusi mukaan
  8. Laita karitsan paahtopaistipalat marinadiin
  9. Anna karitsan marinoitua yön yli
  10. Ota lihat lämpimään 2-4 tuntia ennen grillausta
  11. Grillaa karitsan paahtopaistit ja herkuttele

 

Creme Fraiche Tomaattisalaatti – Valmistusaineet

  • Tomaatti, 6-8 kpl, pieninä paloina
  • Creme fraiche, 1 prk
  • Valkosipulinkynsi, 1-2 kpl, murskattuna
  • Punasipuli, 1 kpl, ohuina renkaina
  • Hunaja, ½ rkl
  • Limen mehu, ½ rkl
  • Herbamare- yrttisuola, 1 tl
  • Valkopippuri, ripaus

 

Katso myös:

Kommentit

kommenttia