Marinadi kanan rintafileelle (4-6 kpl) – Valmistusaineet

  • Rypsiöljy, 1 dl
  • Hunaja, 1 rkl
  • Suola, 2 tl
  • Paprika, jauhe
  • Curry, jauhe
  • Sitruuna, puolikas (mehu)
  • Chili, rouhe

Marinadi kanan rintafileelle (4-6 kpl) – Valmistusohje

  1. Tee Marinadi
  2. Maista marinadia
  3. Virittele marinadia oman makusi mukaan
  4. Laita kanan rintafileet ja marinadi pakastepussiin
  5. Pyörittele / Painele kanoja pakastepussissa
  6. Laita pakastepussit jääkaappiin
  7. Anna kanan maustua marinadissa yön yli
  8. Sivele grillatessa marinadia kanan pintaan
  9. Herkuttele

 

Kasvisvartaat – Valmistusaineet

  • Tomaatti
  • Kesäkurpitsa
  • Sipuli

Kasvisvartaat – Valmistusaineet

  1. Laita grillitikut likoamaan, 1- tunti käyttöä
  2. Pilko raaka-aineet reilun kokoisiksi paloiksi
  3. Laita raaka-aineet grillitikkuihin
  4. Sivele grillatessa marinadia vartaisiin
  5. Herkuttele

 

Vinkkejä

  • Liotetut grillitikut kestävät paremmin grillausta
  • Lisää enemmän chiliä, jos haluat potkua marinadiin
  • Pakastepussissa kanat marinoituvat tasaisesti

 

Kommentit

kommenttia