Jos satut pitämään sekä kahvista että viskistä, niin nyt ovat koittaneet onnen päivät! Yhdysvaltalaisen paahtimoyrityksen Espresso Smith Incin ”mestaripaahtaja” Tal Fishman sai idean: kun kahvipapuja säilöö käytetyssä, tyhjässä viskitynnyrissä, niihin voi saada tammen ja viskin hienostuneita aromeja. Fishman ryhtyi tuumasta toimeen, ja nyt yritys myy Whiskey Barrel Coffee (viskitynnyrikahvi) -tuotemerkillä tätä erikoislaatuista kahvia.

Kahvit säilötään lasipulloihin, joiden korkit sulatetaan tiiviisti kiinni ja varustetaan sinetein, jotta aromit säilyvät mahdollisimman hyvin. Yhden kahvipapupullollisen hinta on noin 50 dollaria. Yritys myy myös suklaalla kuorrutettuja viskitynnyrikahvipapuja. Ne puolestaan maksavat kolmisenkymmentä dollaria per pullo.

Miten on, maistuisiko tammen ja viskin aromein maustettu kahvi?

 

Lähde: Thatsnerdalicious.com, Whiskeybarrelcoffee.com

Katso myös: lisää kahviaiheisia uutisia ja reseptejä Herkkusuussa

Kommentit

kommenttia