Lihapullasubi on varma valinta jos nälkä kurnii jo hieman äänekkäämmin mahassa: Patongin väliin asetetut lihapullat juustoisine kastikkeineen vievät nälän kuin nälän alta aikayksikön. Mutta mitä jos juusto olisikin lihan sisällä eikä sen päällä?

Instagramin suosikkikokki Peep My Sneaks kehitti ideasta viidentoista sekunnin videoreseptin, jossa hän näyttää miten ”käänteinen lihapullasubi” valmistetaan:

Homman juju on simppeli: Ensin italialaistyylisen raakamakkaran sisus irroitetaan kuorestaan, minkä jälkeen sen sisään työnnetään mozzarellatikku. Sitten koko komeus uppopaistetaan rasvassa ja tarjoillaan valkosipulipatongin välissä marinara-kastikkeen kera.

Katso koko resepti Peep My Eats -sivustolta (eng).

Herahtiko sinulla mitään kielen päähän videon katsottuasi? Jos päätit testata jotakin vastaavaa niin jaa ihmeessä kuva luomuksestasi kaikkien Herkkusuiden pällisteltäväksi!

Katso myös:
Lisää lihapullainspiraatiota

 

Lähde: FoodBeast

Kommentit

kommenttia