Preparing dough, mixing ingredients

Arvaatko mitä nämä ovat?

Dominique Ansel on newyorkilainen leipuri, joka kehitti legendaariseksi muodostuneen cronutin eli cronitsin. Kuten Herkkusuu aiemmin uutisoi, cronitsi on nyt saapunut myös Suomeen. Tässä kuvassa ei kuitenkaan o...
video-preview

Näin käytät ketsuppikuppia oikein

Pienet ketsuppikupit ovat tulleet tutuiksi pikaruokaravintoloista, kuten esimerkiksi McDonaldsista. Harva on kuitenkaan oppinut käyttämään niitä niin kuin ne on alunperin suunniteltu. Paperisen kupin rypytetyt ...
pizzafaktat

10 herkullista pizzafaktaa

Pizza on ruokalaji, jota löytää nykyään jokaisesta maailmankolkasta - eikä ihme! Mikä muka voisi olla herkullisempaa? Pizzaan liittyy myös mielenkiintoisia faktoja. Katso video ja opi! Faktat löydät myös alta s...
mario_batali_eggs

Uppomunan voi keittää näinkin helposti!

Uppomunan keittämistyylejä on yhtä monia kuin on kokkejakin. Yksi aiemmin esittelemämme tapa keittää uppomuna on käyttää metallisiivilää. Tässä ammattikokki Mario Batalin ohjevideossa uppomuna keitetään käyttäe...