Banaanien kypsymisprosessia voi hidastaa ja nopeuttaa helpoilla nikseillä!

Banaanit säilyvät parhaiten kylmässä, jossa niiden kypsymisprosessi pysähtyy lähes kokonaan. Siksi banaanit tulisi säilöä jääkaappiin, kun ne ovat sellaisia, millaisena haluaisit syödä ne.

Banaaneja kasvattavat yritykset suosittelevatkin säilyttämään banaaneja jääkaapissa. Hedelmän sisus säilyy hyvänä, vaikka kuori saattaa tummua jääkaapissa. Muista, että et laita banaaneja jääkaappiin raakoina, sillä niiden kypsymisessä kestää tällöin ikuisuus.

On myös hyvä muistaa, että banaanit kypsyvät nopeammin, kun ne ovat lähellä muita hedelmiä. (mukaan lukien toisten banaanien)

Haluatko, että banaanisi kypsyvät nopeammin? Laita ne paperipussiin ja anna niiden olla siellä yön yli. Mies antaa videolla myös vinkiksi, että banaanit kannattaa poimia kaupassa eri tertuista, jolloin hedelmät kypsyvät eri aikaan. (sinun ei tarvitse siis syödä kaikkia saman päivän aikana)

Katso vinkit yllä olevalta videolta!

Kommentit

kommenttia