Kondomeille on aikojen saatossa keksitty mitä erikoisempia käyttötarkoituksia – alkuperäisen tarkoituksen lisäksi – mutta nyt japanilaiset ovat astuneet aivan uudelle ruoanlaittoaikakaudelle. Kondomit on nimittäin valjastettu ruoanlaittovälineiksi!

Japanilainen bloggari Kyosuke Kagami on kirjoittanut 11 reseptin keittokirjan, jossa neuvotaan valmistamaan erilaisia herkkuja kondomeja hyödyntäen. Kirjassa esiteltäviä herkkuja ovat mm. ”kondomikeksit”, ”lihatäytteinen kondomi” ja ”kondomisushi” (kuvassa).

Kuten jo saatatkin arvata, kirjan perimmäinen tarkoitus ei itseasiassa ole mullistaa ruoanlaittoa, vaan levittää tietoa kondomin käytön tärkeydestä. Japanilaismiesten kondominkäyttö on vähäistä verrattuna muuhun maailmaan, ja tähän keittokirjan tekijä halusi ottaa kantaa.

Kondomikeittokirja näyttää onnistuneen sivistystehtävässään tähän asti hyvin. Siitä on tullut massiivinen internetilmiö, ja kondomit ovat saaneet ansaitsemaansa huomiota mediassa ympäri maailman. Kirjan voi ostaa Amazonista Kindle-lukulaitteelle.

 

Mutta miten on, maistaisitko sinä kuvan kondomisushia?

 

 

Katso myös:

Lähde: Huffington Post

Kommentit

kommenttia