Jälkiruoka voi lumota maulla tai ulkonäöllä — tämä kakku täyttää molemmat kriteerit.

Japanissa osataan leipoa kauniita, herkullisia ja suorastaan satumaisia kakkuja. Onkin hienoa, että tänä päivänä näitä kakkuja pääsee kokeilemaan aina Suomessa asti — tästä saamme kiittää pitkälti Youtubea ja muita sosiaalisen median kanavia, johon käyttäjät voivat lisätä reseptejä.

Youtube / decocookie

Youtube / decocookie

Tällä videolla opit valmistamaan kauniin kakun, jossa koristeena toimii kauniin vaaleanpunainen väri ja kirsikankukat… Voit kuitenkin käyttää muita saatavilla olevia kukkia, koska kirsikankukkien löytäminen saattaa olla haastavaa tähän aikaan vuodesta.

Tarvitset:

  • Tattarikeksejä
  • 1 rkl gelatiinijauhetta
  • 200 g tuorejuustoa
  • 200 ml kuohukermaa
  • 60 g sokeria
  • Sitruunamehua
  • 1 rkl gelatiinijauhetta
  • Kuumaa vettä
  • Sakea (valinnainen)
  • Luonnollista elintarvikeväriä
  • Suolattuja kirsikankukkia (voit käyttää muita saatavilla olevia kukkia, kuten esimerkiksi orvokkeja)
  • 1 rkl sokeria

Valmistusohjeet löytyvät alapuolelta:

Tiedätkö ystävän, joka voisi leipoa tällaisen sinulle? Jaa artikkeli hänelle Facebookissa!

Kommentit

kommenttia