Katkarapu-tonnikalasalaatti avokadossa – Valmistusaineet

  • Jokirapuja
  • Tonnikalaa purkissa
  • Tuoretta inkivääriä
  • Persiljaa koristeluun
  • Kypsiä avokadoja
  • Limen mehua
  • Kurkkua
  • Kirsikkatomaatteja

Katkarapu-tonnikalasalaatti – Valmistusohje

  1. Valuta jokiravuista ja tonnikalasta nesteet pois
  2. Pese ja pilko kurkku hienoksi
  3. Pese ja halkaise kirsikkatomaatit
  4. Sekoita kulhossa jokiravut, tonnikala, tomaatit ja kurkku
  5. Poista avokadosta kivi keskeltä
  6. Lisää avokadon kuoppaan raastettua inkivääriä
  7. Asettele salaatti inkiväärin päälle avokadolle
  8. Purista limen mehua salaatin päälle
  9. Herkuttele

Katso myös:

Kommentit

kommenttia