Huippukokit ovat ennakkoluulottomia, sillä uusien makujen sekä asioiden kokeileminen on ainoa tapa, jolla voi kehittyä paremmaksi kokiksi.

Hiroyuki Terada on totuttu näkemään ylellisissä ravintoloissa, joissa hän valmistaa taivaallisen näköisiä sushiannoksia.

Mies tunnetaan ”sushimestarina”, sillä hänelle on kertynyt jo kymmenien vuosien kokemus japanilaisen keittiön saloista.

Hiroyuki ei pelkää uusien reseptien kokeilemista – tässä tapauksessa voi kuitenkin olla että italialaiset ja japanilaiset esi-isät kääntyvät haudoissaan nähdessään sushirullan, jonka sisällä on lihapullia, spagettia ja tomaattikastiketta.

Katso video alapuolelta ja kokeile tätä yllättävän hyvännäköistä reseptiä kotonasi! 

Kommentit

kommenttia