Sipulin hienontaminen ei ole mikään maailmanloppu, mutta arkipäiväinen toimenpide voi tuottaa yllättävän paljon tuskaa.

Sipulin käsittely ei ole rakettitiedettä, vaikkakin se aiheuttaa pään ja ennen kaikkea silmien vaivaa.  Silmäsi kyynelehtivät ja kirvelehtivät, mutta samaan aikaan sinun täytyisi leikata mahdollisimman ohuita siivuja tai pientä silppua.

Esittelemme sinulle nyt niksin, joka ratkaisee ikävän ongelman.

Kuva: Youtube / Cooking With Jack Show

Kuva: Youtube / Cooking With Jack Show

”Oikeaa” tai ”väärää” tapaa ei sinänsä ole olemassa.

Sen sijaan on järkevämpiä tapoja on, kunhan kuuntelee ammattilaisia.

Huippukokki Jack Scalfani opettaa sipuliniksin, jonka avulla vältyt kyyneliltä.

Ennen kuin otat veitsen käteen, sinun tulee paikantaa sipulin toinen pää. Kun löydät juuret, laita sipuli vinottain ylöspäin niin että juuret osoittavat kattoa kohti.

Katso oheinen video, jotta opit tekemään tämän. 

Ei enää kyyneliä ja tuskaa – jaa helppo niksi Facebookissa! 

Kommentit

kommenttia