Tämä grilliherkku maistuu taatusti!

Helppoa grillissä valmistettavaa sormiruokaa, ja tietenkin pekoniin käärittynä! Mitä muuta voisi toivoa?

Mitä tarvitaan:

  • Paketillinen pekonia (mielellään paksua)
  • Pari kananrintapalaa
  • Camembert-juustoa
  • Vaahterasiirappia

Vaiheet:

  1. Leikkaa kanan rintapalat pituussuunnassa ohuiksi, ja kauli niitä. Näin saat niistä hyvin ohuet.
  2. Leikkaa camembert-juusto pieniksi ”palikoiksi” kuten videolla. Poista niistä myös vahapinta.
  3. Rullaa juusto kananrinnan sisään.
  4. Rullaa pekonia kananrinnan ympäri
  5. Sido rulla siistiksi paketiksi käyttäen ohutta puuvillanarua, kuten videolla
  6. Lämmitä grilli 220-asteiseksi ja viritä kuten videolla kohdassa 2:10
  7. Sudi rintapalojen päälle vaahterasiirappia
  8. Paista n. 25 min

 

Lähde: Aussie Griller

Katso myös:

Kommentit

kommenttia