Tästä ei sormiruoka parane!

Aussie Griller näyttää miten paistat pekoniin kääräistyjä, valkosipulivoilla maustettuja pikku-sisäfileepaloja.

Mitä tarvitaan:

  • 500 g naudan sisäfilettä
  • 8 pekonisiivua
  • 60 g pehmitettyä voita
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl tuoretta, pilkottua persiljaa
  • pippuria
  • Worcestershire-kastiketta dippailuun
  • vedessä liotettuja varrastikkuja

Vaiheet:

  1. Tee ensin valkosipuli voi: lisää voin päälle pippuria, persiljaa ja murskatut valkosipulin kynnet. Sekoita.
  2. Leikkaa sisäfileestä pieniä kuutiota. Kietaise kuutiot pekoneihin, 1 siivu pekonia per sisäfilee. Lävistä sisäfileet varrastikulla, jotta pekoni pysyy paikoillaan.
  3. Aseta paistit grilliin kuten videolla, siten että varrastikut asettuvat alumiinifolion päälle. Näin vältät varrastikkujen kärvähtämisen.
  4. Paista fileitä hetki, sitten käännä ne ympäri ja laita nokare valkosipulivoita niiden päälle.
  5. Paista toinenkin puoli
  6. Tarjoa Worcestershire-kastikkeen kanssa ja herkuttele!

 

Lähde: Aussie Griller

Katso myös:

Kommentit

kommenttia