Juustokakkujen ystävät, huomio!

Tämä juustokakku tuo raikkautta herkkupöytään, ja mikä parasta – tätä ei tarvitse edes käyttää uunissa!

Tarveaineet

  • 220 g grahamkeksejä (esim. Digestive)
  • 100 g voita, sulatettu
  • 3 rkl kidesokeria
  • suolaa
  • 450 g tuorejuustoa, huoneenlämpöistä
  • 2 dl tomusokeria
  • 2,5 dl kreikkalaista jogurttia
  • 2 tl vaniljauutetta (-tai sokeria)
  • 2,5 dl kermavaahtoa
  • 2,5 dl tuoreita marjoja

Ohje

  1. Sekoita grahamkeksit tehosekoittimessa
  2. Lisää sekoittimeen voi, kidesokeri ja 1/4 tl suolaa ja sekoita kunnes seos on tasainen.
  3. Tasoita seos kakun pohjaksi 23 cm:n irtovuokaan, muutaman sentin korkeudelle reunoilta.
  4. Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi. Lisää tomusokeri, jogurtti, vanilja ja hyppysellinen suolaa. Vatkaa seos tasaiseksi.
  5. Kääntele joukkoon kermavaahto. Kaada seos irtovuokaan ja tasoittele. Peitä ja anna seistä jääkaapissa ainakin 8 h.
  6. Sekoita marjat ja 1 rkl kidesokeria. Anna seistä 15 min.
  7. Irroita kakku veitsellä varovasti. Päällystä marjoilla.
  8. Herkuttele!

 

Lähde: Everyday Food

Katso myös:

Kommentit

kommenttia