Tämä mukiin leivottu Nutella-”laavakakku” sisältää sulaa hasselpähkinävoisisusta, joka sulaa suussasi kuin kesäyön unelma!

Tarveaineet

  • 3 kananmunaa
  • 1 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
  • 2,5 dl tomusokeria
  • 0,5 dl sulaa voita
  • 2 tl vaniljauutetta (vaniljasokeri käynee myös)
  • Nutellaa
  • Kinuskikastiketta

Ohje

  1. Sekoita kananmunat ja tomusokeri kulhossa. Vispaa kunnes seos on tasainen.
  2. Lisää sula voi, vehnäjauho ja vanilja. Vispaa muutaman minuutin ajan, kunnes seos on tasainen.
  3. Lisää sekaan Nutellaa makusi mukaan (kohta 0:40). Sekoita. (katso myös: näin teet itse Nutellaa)
  4. Siirrä seos pursotuspussiin.
  5. Täytä mukit n. 3/4 täyteen taikinalla.
  6. Lisää halutessasi kinuskikastiketta taikinan keskelle, kuten kohdassa 1:27.
  7. Paista 190 asteessa 10 – 15 min, riippuen kakkujen koosta.
  8. Koristele tomusokerilla
  9. Herkuttele!

 

Lähde: Byron Talbott

Katso myös:

Kommentit

kommenttia