Kun haluat valmista ällistyttävän herkullisen jälkiruoan isolle porukalle tai vain itsellesi — tämä mukikakku on juuri oikea vaihtoehto.

Mukikakut ovat loistava vaihtoehto jälkiruoaksi silloin, kun haluat valmistaa jotain taivaallisen hyvää helposti ja nopeasti. Mukikakku kypsyy mikrossa alle kahdessa minuutissa ja voit helposti valmistaa sitä niin paljon — tai vähän kuin haluat.

Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja valmista herkullinen mukikakku kädenkäänteessä!

Kuva: Youtube / TreatFactory

Kuva: Youtube / TreatFactory

Tarvitset:

  • yhden kananmunan
  • 2 rkl sulaa voita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4 rkl lämmintä maitoa
  • 1/4 rkl vaniljauutetta
  • 4 rkl ruokosokeria
  • 6 rkl jauhoja
  • 2 rkl karamelli- tai toffeekastiketta
  • 1-2 murskattua murukeksiä
  • 3 palaa maito- tai tummasuklaata
  • Koristeluun makusi mukaan Twix-patukka, kermavaahtoa tai murukeksiä

Tee näin:

Kuva: Youtube / TreatFactory

Kuva: Youtube / TreatFactory

  1. Sekoita kulhossa voi, maito, öljy ja kananmuna. Sekoita toisessa kulhossa jauhot ja sokeri.
  2. Lisää kananmunaseos jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää ison mukin pohjalle aluksi keksimurska, sen päälle karamelli ja lopuksi taikina.
  4. Lämmitä mikrossa noin 1,5 minuutin ajan ja pidä silmällä taikinaa koko ajan. Anna jäähtyä.
  5. Koristele haluamallasi tavalla, esimerkiksi lisäämällä kermavaahtoa, karamellia ja Twix-patukan paloja päälle.
Kuva: Youtube / TreatFactory

Kuva: Youtube / TreatFactory

Jaa artikkeli ystävillesi, jotka voisivat nauttia tästä reseptista täysin siemauksin.

Lähde: Youtube / Treat Factory

Kommentit

kommenttia