Mansikka-cremellä täytetyt kroisantit sulavat suuhun.

Kesä, mansikat, hyvä seura ja aurinko – tässä yhdistelmä, jota moni on kaivannut pitkän ja kolean talven jälkeen.

Olemme saaneet nauttia ennätyksellisen lämpimästä ja aurinkoisesta säästä jo pidemmän aikaa, eikä helteille tunnu näkyvän loppua.

Tässä resepti, jota haluat kokeilla ensimmäisenä, kun kotimaiset mansikat kypsyvät!

Ainekset:

  • 300 g mansikoita, neljäsosiin pilkottuna
  • 455 g tuorejuustoa
  • 80 g tomusokeria
  • 60 ml maitoa
  • 1 suuri kananmuna
  • 1 rkl vettä
  • 310 g voitaikinaa
  • 2 rkl tomusokeria koristelua varten
  • Suklaasiirappia

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kesäinen jälkiruoka, joka maistuu varmasti koko perheelle! Jaa resepti Facebookissa, jos aiot kokeilla!

Kommentit

kommenttia