Tiedän, mitä aion valmistaa itselleni tulevan viikonlopun aikana!

Tukeva ja ravitseva aamiainen on hyvinvoinnin ja päivittäisen jaksamisen perusta. Silti yllättävän moni (mukaan lukien minä) laiminlyö päivän tärkeimmän aterian. Ehkä syynä on kiire tai sitten yksinkertaisesti se, että väsyneenä ei jaksa laittaa muuta kuin kahvikoneen porisemaan.

Tämä resepti vaikutti herkullisuuteensa nähden suhteellisen yksinkertaiselta ja siksi minä tykästyin siihen heti!

Ainekset (1 annos):

  • 1 Avokado
  • 1 uppopaistettu kananmuna
  • 5 pekonisiivua
  • Hieman kasviöljyä

Toimi näin:

Halkaise avokado ja poista kivi. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Kaavi avokadon keskeltä kananmunan kokoinen määrä pois. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Poista avokadon kuori. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Valmista seuraavaksi uppopaistettu kananmuna: asettele kelmu kupin päälle ja riko päälle kananmuna. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Sulje kelmu narun tai kuminauhan avulla ja keitä 5 minuutin ajan. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Asettele kananmuna avokadon puolikkaan sisälle. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Yhdistä avokadon puolikkaat ja kääri ympärille pekoni. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Paista, kunnes pekoni on ruskistunut rapeaksi. 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Seuraavaksi on aika herkutella.

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Ei paha, eihän? ;) 

Youtube / Leckerschmecker

Youtube / Leckerschmecker

Voi kerrata valmistusohjeet oheiselta videolta:

https://www.youtube.com/watch?v=u-TwbIx9mGM

Kommentit

kommenttia