Tämä tuorejuusto-pihvisämpylä on Aussie Grillerin mukaan perinteinen amerikkalaisherkku. Joka tapauksessa se on helppo valmistaa, joten se sopii aloittelijallekin.

Mitä tarvitaan

  • 300 g luutonta entrecôte-pihviä
  • Provolone-juustoa
  • sämpylä
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • sipulia, paprikaa, sieniä, mitä ikinä haluatkaan sämpylän väliin

Vaiheet

  1. Leikkaa pihvit paperinohuiksi siivuiksi, kuten videolla
  2. Lorauta hieman oliiviöljyä parilalle, parila grillille ja pihvisiivut kuumalle parilalle paistumaan.
  3. Paistele siivuja sen verran että ne paistuvat tasaisesti. Varo paistamasta liikaa!
  4. Mausta suolalla ja pippurilla
  5. Kokoa siivuista parilalle pieni keko, aseta juustosiivut sen päälle ja sämpylä juuston päälle.
  6. Anna paistua vielä hetki, sitten nappaa liha, juusto ja muut sisukset sämpylään.
  7. Herkuttele!

 

Lähde: Aussie Griller

Katso myös:

Kommentit

kommenttia