Tässä grilliherkussa ei ole mitään turhaa, vain eläinkunnan proteiinia jalossa muodossa! BBQ Pit Boysit näyttävät miten homma hoituu aitoon punaniskatyyliin.

Mitä tarvitaan

  • iso muffinssivuoka
  • pekonia (jos löytyy niin amerikkalaistyylistä, paksua pekonia)
  • kuppien täytteet: Mitä ikinä haluat, esim papuja, paprikaa, kananmunaa… Punaniskat laittoivat omiin kuppeihinsa jauhelihaa (= corn beef hash – maissi-jauhelihamausteseosta), ranskanperunanpaloja, pihviviipaleita,  kinkkua, italialaismakkaraa, sieniä, paistettua sipulia, kananmunaa ja juustoraastetta)

Vaiheet

  1. Kääri väärinpäin aseteltu muffinssivuoka pekonilla kuten videossa. Huomioi että pekoni kutistuu paistuessaan jopa 30 – 40%, laita siis pekonia reilusti.
  2. Paista kupit grillissä kuvun alla epäsuorassa lämmössä (ei liekeissä). Lämpötilan tulisi pysytellä noin sadassa asteessa.
  3. Kupit vaativat noin tunnin verran kypsyäkseen, mutta tarkista tilanne aina silloin tällöin. Kypsyminen riippuu grillistä ja lämpötilasta.
  4. Anna kuppien jäähtyä 20 min
  5. Lisää täytteet
  6. Paista vielä 30 – 40 minuuttia
  7. Herkuttele!

 

Lähde: BBQ Pit Boys

Katso myös:

Kommentit

kommenttia