Kiinalaisin maustein grillattu porsaan sisäfilee on todellinen grillausherkku. Paksu ja tahmea marinadi antaa lihalle kauniin, makean suolaisen ja herkullisen pinnan, joka kutkuttelee makuhermo juuri oikeista paikoista.

 

Ainekset

  • Porsaan sisäfilee
  • Inkivääri
  • Valkosipuli
  • Hoisin –kastike
  • Ketsuppi
  • Viismauste (kiinalainen)
  • Soija –kastike
  • Sherry -viini

 

Valmistus

  • Valitse astia, johon sisäfilee mahtuu
  • Raasta inkivääri astiaan
  • Raasta valkosipuli astiaan
  • Lisää 2 rkl hoisin –kastiketta
  • Lisää 2 rkl ketsuppia
  • Lisää 1 rkl viismaustetta
  • Lisää 2 rkl soijakastiketta
  • Lisää 3 rkl Sherry –viiniä
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään
  • Leikkaa fileestä kalvo pois
  • Laita filee marinadiin ja pyörittele
  • Laita astia jääkaappiin
  • Anna marinoitua yön yli
  • Vuoraa grilliastia foliolla
  • Laita ritilä grilliastian päälle
  • Aseta filee ritilälle
  • Grillaa ja herkuttele

 

Lähde: Sorted Food

Katso myös:

Kommentit

kommenttia