Jauhelihataikina (4 pihviä) – Valmistusaineet

  • Naudan paistijauheliha, 400g
  • Viherpippuri, 2-3 tl
  • Rosépippuri, 2-3 tl
  • Herbamare yrttisuola, 2 tl
  • Yrttiseos (basilika, timjami, meirami)
  • Korppujauho, puoli desiä
  • Kanamuna, 1 kpl
  • Maito, puoli desiä / Kermaviili. puoli desiä

Jauhelihataikina (4 pihviä) – Valmistusohje

  1. Tee jauhelihataikina
  2. Virittele oman makusi mukaan
  3. Muotoile pihvit sämpylän muotoiseksi
  4. Anna maustua muutaman tunnin ajan
  5. Öljyä grillipelti
  6. Grillaa pihvit
  7. Lämmitä sämpylöitä hetken aikaa grillissä

 

Hampurilaisvene – Valmistusaineet

  • Jauhelihapihvi (sämpylän mallinen)
  • Sämpylä
  • Musta leima juusto (levitettävä)
  • Lehtisalaatti
  • Sipuli (iso, mieto)
  • Pihvitomaatti
  • Ketsuppi
  • Sinappi

Hampurilaisvene – Valmistusohje

  1. Voitele sämpylän alapuoli levitettävällä juustolla, ketsupilla ja sinapilla
  2. Lisää salaatti
  3. Laita päälle naudan jauhelihapihvi
  4. Lisää tomaatti ja sipuli
  5. Herkuttele

 

Vinkkejä

  • Kun lisukkeet ovat sämpylän ja pihvien välissä, niin ne eivät sotke
  • Levitettävä juuston sijaan voit käyttää tuorejuustoa

 

Kommentit

kommenttia