Porsaanliha on todella monipuolinen ja maukas raaka-aine.

Miksi kokeilisit tätä reseptiä? 

Hitaasti kypsyttäminen vangitsee maut ja mureuttaa porsaanlihan – samalla saat myös kultaisen ja rapean pinnan sekä herkullisen makuisen kastikkeen.

Ainekset:

  • Noin kilo porsaankylkeä
  • Kourallinen suolaa
  • Kokonainen fenkoli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • Oliiviöljyä
  • Fenkolinsiemeniä (vuokaan ja porsaankyljen päälle)
  • Tähtianiksia
  • Muutama kardemummansiemen
  • Tuoreita laakerinlehtiä (tai kuivattuja)
  • Reilu loraus valkoviiniä
  • Kanalientä
  • Teelusikallinen sinappia
  • Paahtoleipä (rasvan keräämiseen)

Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta:

Kokeile reseptiä ja jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

kommenttia