Gordon Ramsay ei paljon esittelyjä kaipaa – hän on epäilemättä maailman tunnetuin huippukokki. Reddit jäljesti hiljattain AMA (Ask Me Anything) -session Ramsayn kanssa. Reddit-käyttäjät kyselivät Ramsaylta henkilökohtaisia, ja Ramsayhan vastasi! Tässä seitsemän faktaa Ramsayn henkilökohtaisesta elämästä.

1. Salainen pahe

Se on In N’ Out Double Double-juustoburger, joka näyttää tältä:

 

2. Ramsayn aamiainen

Se on kaurapuuro. Simple as that! Katso täältä kaurapuuroinspiraatiota.

3. Ramsayn päivän muut ateriat

”Minulla ei oikeastaan ole tapana istua alas ja syödä lounasta. En todellakaan myöskään syö päivällistä. Syön vähän silloin tällöin, 4 – 5 kertaa päivässä – pieniä kulhollisia ruokaa. Vähän kuin Hong Kongissakin syödään.”

4. Ruoka jota ei ikinä söisi

Vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä: Ylikypsät ruusukaalit. ”Ei ole mitään inhottavampaa kuin ylikypsä ruusukaali. Haju on hirveä”, Ramsay toteaa. (Katso täältä ruusukaaliohjeita)

5. Kiroilun syyt ja seuraukset

Ramsay tunnetaan värikkäästä kielenkäytöstään. Hän kertoo Reddit-haastattelussa ettei ole saanut varsinaista koulutusta tv-työskentelyyn, ja kiroilu vain ”jäi päälle” aiemmilta kokkivuosilta.

Ramsay kertoo myös anekdootin kiroiluun liittyen:

Ramsayn tyttären koulussa pidettiin vanhempainilta, ja Ramsay oli luvannut tyttärelleen olla nolaamatta tätä. Ramsay saapui paikalle viimeisten joukossa. Kaikki äidit, isät ja opettajat olivat muodollisia ja jäykkiä, joten Ramsay päätti rikkoa jään: Hän meni rehtorin luokse ja ehdotti yhteisselfietä. Rehtori alkoi sopertaa: ”Voi hitto, en ole ikinä ottanut selfietä, mitä pitäisi tehdä?” – Johon Ramsay: ”Nosta pää pystyyn ja v***u hymyile!”.

Ramsayn tytär kuulemma sukelsi pöydän alle nolostuksesta. Ramsay twiittasi tilanteesta ja pitää sitä hulvattomana.

6. Ramsayn vinkit opiskelijoille

Pieni budjetti ei tarkoita että tarvitsisi tyytyä huonoon ruokaan. Ramsay suosittelee opiskelijoille ja muille tiukan budjetin kokkaajille mm. papuja, kikherneitä, linssejä, täysjyväriisiä ja chiliä.

7. Ramsayn suosikki Disney-leffoista

Arvaatko? No, se on tietysti ”Rottatouille”.


Katso myös:
Lisää Gordon Ramsayta

Lähde: FoodBeast / Reddit

Kommentit

kommenttia