Thumbnail for 123799

Raikas lime-rosmariinisima

Vielä ehtii laittaa vappusimat valmiiksi. Viileässä sima valmistuu noin viikossa ja huoneenlämmössä käymiseen tarvitaan noin kolme päivää. Tällä kerta...
Thumbnail for 123133

Vegaaninen kulitsa

Meillä on jo vuosia ollut tapana leipoa lankalauantaina venäläisen keittiön pääsiäisherkkua, kulitsaa.Tänä vuonna teimme siitä vegaanisen versio, jott...
article placeholder

Kattaus pääsiäiseen

Palmusunnuntain kunniaksi kävin läpi pääsiästarjoiluja ja reseptejä. Tutut klasskikot toistuvat vuodesta toiseen: pasha ja kulitsa, piimärieska ja vii...
article placeholder

Talvipäivän tattariblinit

Helmikuinen pakkaspäivä houkutti tekemään talviherkkuja. Blinit ovat yksi suurimmista suosikeistamme. Tällä kertaa valittiin tattariblinit perinteisil...
Thumbnail for 117839

Loppiaisen L’Amour Porvoosssa

Porvoolaiseen pankkisaliin, Rihkamatorin kupeeseen avattiin syksyllä Brasseria L'amour. Rakastettava paikka ja herkullista ruokaa.Pakkasen paukkuessa ...