Thumbnail for 118310

Uunibroileri

UUNIBROILERI 1 maustamaton broileri (noin 1 kg:n painoinen) suolaa myllystä mustapippuria myllystä glaseeraus: 100 g voita sulatett...
article placeholder

Café Disaronno

CAFÉ DISARONNO 1 annos 4 cl Disaronno (mantelilikööri) 1 annos (40 ml) Espresso Fortissimo (Paulig Cup Solo-keittimellä valmistettu) 1 ann...
Thumbnail for 117996

Rieskat

RIESKAT 8 kpl 4 dl peruna-palsternakkamuusia (tai perunamuusia) 1 1/2 tl suolaa 2 pientä kananmunaa 2 dl spelttijauhoja 2 Lue lisää ...
Thumbnail for 117976

Lapin ukon keitto

LAPIN UKON KEITTO MAKUNYSTYRÄN TAPAAN nokare voita 600 g poron kärityslihaa (tuoretta, palvelutiskistä) 6 valkosipulinkynttä 1 purjon valkoin...
Thumbnail for 117801

Graavattu siika

GRAAVISIIKA 2 siikafileetä (yhteensä noin 500-600 g) 2 rkl karkeaa merisuolaa 2 tl sokeria 1 tl mustapippurirouhetta muutama oksa tuoretta t...
Thumbnail for 117743

Uuden vuoden menu

UUDEN VUODEN MENU alkumalja: Taittinger Réserve Champagne Brut pääruoka: Poron paahtopaisti Lue lisää » Lähde: Makunystyrä...
article placeholder

Shampanjamousse

SHAMPANJAMOUSSE 6 annosta 2 liivatelehteä 2 kananmunan valkuaista 1 dl sokeria 3 dl kuohukermaa 2 dl shampanjaa tai kuohuviiniä (itse käy...
Thumbnail for 117541

Beer can bacon burgers

BEER CAN BACON BURGERS 4 kpl mureketaikina: 2 sipulia silputtuna 4 valkosipulinkynttä silputtuna loraus oliiviöljyä 500 g naudan paistijauh...
Thumbnail for 117420

Riistapata

RIISTAPATA 3 sipulia silputtuna 6 valkosipulinkynttä silputtuna nokare voita 1 1/2 kg kauriin lapaa 1 kg hirven lapaa vettä 2 prk (á 2 ...
Thumbnail for 117224

Minttu-suklaafudge

MINTTU-SUKLAAFUDGE 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa 400 g tummaa (50 %) suklaata 50 g voita 1 1/2 tl piparminttuaromia 1/3 pss Lue lisää ...