Tämä grillattu aamiainen on jokaisen kesämökkeilijän unelma.

Kananmunan ja pekonin yhdistelmä on klassinen, alunperin Englannista kotoisin oleva aamiainen. Ei ole vaikea ihmetellä miksi, sillä yhdistelmä maistuu herkulliselta ja kokonaisuuden kruunaa rapea paahtoleipä – tässähän meinaa tulla nälkä pelkästä ajatuksesta!

Mutta entä jos klassisen aamiaisen valmistaisi uunin tai paistinpannun sijasta grillissä? Lopputulos ei voi olla huono!

Tarvitset:

  • Kananmunia
  • Pekonia tai kinkkua
  • Öljyä
  • Lisukkeeksi paahtoleipää, juustoa jne.

Näin valmistat grillattuja kananmunakuppeja:

1. Suihkuta vanhaan muffinivuokaan öljyä ja lisää kaksi kinkku- tai pekoniviipaletta.
2. Halkaise kananmuna ja kaada sisältö kinkun päälle.
3. Grillaa noin 10 minuutin ajan, riippuen millaisesta koostumusesta pidät.
4. Tarjoile rapean paahtoleivän, juuston ja muiden lisukkeiden kanssa.

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia