Muista nämä vinkit, kun valmistat juustosandwichia!

Telegraph-lehti haastatteli Melt Room gourmet-juustosandwicheihin erikoistuneen ravintolan perustajia, jota ovat todellisia juustosandwich-eksperttejä.

Tässä eksperttien vinkit täydellisen juustosandwichin valmistamiseen:

1. Yhdistele eri juustoja – maku ja tekstuuri eivät asu samassa juustossa

Esimerkiksi terävämakuinen Cheddar sopii hyvin yhteen sulavaisen Gruyeren kanssa.

2. Voitele myös sandwichin ylä- ja alapuoli

Näin leipä paistuu ruskean rapsakaksi.

3. Kokeile myös tummempia leipiä

Kukaan ei ole määrännyt että juustosandwichin tulisi olla valkoiseen leipään tehty. Ruisleipä, ohraleipä, tattarileipä – kaikkea kannattaa kokeilla. Täysjyväleivät ovat terveellisempiä kuin valkoiseksi prosessoitu vehnäleipä.

4. Älä jätä sandwichiä sihisemään yksinään pannulle

Ajoitus tärkeää: Täydellinen sandwich on ruskean rapea ulkopuolelta ja sopivan sulanut sisäpuolelta.

5. Heitä säännöt roskiin ja kokeile uusia juttuja!

 


Kokeile vaikka tätä Alton Brownin grillaustekniikkaa:

Tai tätä joka puolelta juustossa kylpevää ”ultimaattista juustosandwichia”:

…Tai miksei jopa makaronilaatikko-juustosandwichia?


Katso myös:
Lisää juustosandwich-inspiraatiota
Lisää niksejä

Lähde: Telegraph

Kommentit

kommenttia