Odota kunnes pääset maistamaan näitä juustolla täytettyjä sipsejä.

Meksikolainen ruoka sisältää happamia, makeita, mausteisia ja tulisia makuja. Meksikolainen ruoka eroaa suuresti perinteisestä suomalaisesta ruoasta, jonka vuoksi se tuo mukavaa vaihtelua mummon lihapullien ja karjalanpaistin sijaan.

Olen yleensä ostanut naposteltavat kaupasta, mutta aion kokeilla tätä reseptiä, joka näytti kaikin puolin taivaalliselta.

Tarvitset:

Sipsit:

  • 2 rkl suolatonta voita
  • ½ sipuli, kuutioituna
  • 2 jalapenoa, kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 355 ml maitotiivistettä
  • 300 g cheddarraastetta
  • 125 g vehnäjauhoa
  • 2 kananmunaa, vatkattuna
  • 80 g nachoja, murusteltuna
  • 960 ml rypsiöljyä

Lisukkeeksi:

  • Tuoretta korianteria
  • Salsaa
  • Guacamolea
  • Hapankermaa

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia