Aamiaismurot eivät ole koskaan aikaisemmin näyttäneet näin suloisilta!

Kaupat ovat täynnä aamiaismuroja, jotka sisältävät suuria määriä sokereita. Tässä reseptissä opit valmistamaan todella suloisia minikorvapuustimuroja, jotka sopivat erinomaisesti ainakin jälkiruoaksi.

Resepti on äärimmäisen helppo ja sen valmistaminen vie vain 20-30 minuuttia.

Ainekset:

  • 1 paketti croissant-valmistaikinaa
  • 1,8 dl sokeria
  • 0,5 dl kanelia
  • Vehnäjauhoa
  • 2 rkl sulaa voita

Tee näin:

  1. Avaa kroisantti-valmistaikinapaketti ja muotoile taikina suureksi palloksi
  2. Sekoita kaneli ja sokeri kulhossa.
  3. Leikkaa taikinapallosta pieniä siivuja, lisää vehnäjauhoa keittiötasolle ja kauli taikinapalat tasaisiksi lätyiksi.
  4. Voitele taikina, lisää sokeria ja kanelia, kääri taikina rullalle ja leikkaa kiekoiksi.
  5. Siirrä minikorvapuustit pellille ja paista 175 asteisessa uunissa 9-11 minuutin ajan.

Jäikö joku vaihe epäselväksi? Voit katsoa valmistusohjeet alapuolelta:

Pitääkö ystäväsi korvapuusteista? Jaa tämä herkullinen resepti hänelle! 

Kommentit

kommenttia