Oletko aikeissa tarjoilla juhlissasi erilaisia juustoja, kenties viinin kanssa maisteltavaksi? Tyylikästä!

Jos haluat varmistaa että myös pehmeät juustot näyttävät tyylikkäiltä juustolautasella, katso oheisen videon tarjoamat juustonleikkausvinkit. Pehmeää juustoa ei nimittäin kannata leikata veitsellä, koska terävinkin veitsi saattaa painaa juuston ikävän näköiseksi. Tällaisia helposti ”mysööntyviä” juustoja ovat mm. vuohenjuustobrie ja camembert.

 

Ongelman ratkaisu on nerokkaan arkinen: Hammaslanka! Varmista kuitenkin että käytät mautonta hammaslankaa – raikas mintunmaku ei välttämättä sovi kaikkiin juustoihin.

Kuten videolla demonstroidaan, hammaslangan avulla saat leikattua pehmeät juustot nätisti niin pitkittäin kuin poikittainkin.

 

 

Katso myös:

Lähde: Makuja

Kommentit

kommenttia