Tiedätkö sinä nämä alkoholit?

1. Sour toe cocktail

Tässä cocktailissa lilluu aito ihmisen varvas. Luit oikein, aito ihmisen varvas. Cocktail on keksitty Yhdysvaltain Klondikessa – ja siellä se on jostain kumman syystä myös pysynyt. Katso allaoleva video jos haluat tietää lisää tästä oudosta varvasdrinkistä.

Lähtisitkö sinä Yukoniin maistamaan varvasdrinkkiä?

2. Poitín

Maistuisiko kenties astetta väkevämpi ryyppy? Poitínissa ainakin riittää voltteja: Tämä irlantilainen pontikka on pitkään ollut tyystin kiellettyä käytännössä kaikkialla, koska sen alkoholipitoisuus on jopa 90%.

Tässä hieman Poitínin maistelua irkkutyyliin:

3. Käärmeviini

Thaimaassa ja Kiinassa uskotaan että myrkkykäärmeen upottaminen viiniin tai viskiin tekee juomasta suorastaan superterveellistä. Alkoholi tuhoaa käärmeen myrkyn – tai niin paikalliset ainakin väittävät…

4. Pappy Van Winkle bourbon

Pappy Van Winkle -bourbonviski on yksi viskimaailman harvinaisuuksista, joista maksetaan maltaita: 20 vuotta kypsytettyä Van Winkleä et löydä mistään alle tuhannen dollarin pullohinnan.

5. Spirytus vodka, 95 %

Luit oikein, puolalaisessa Spirytus-vodkassa on jopa 95 % alkoholia. Se onkin yksi maailman vahvimmista alkoholeista.

Tässä mallisuoritus Spirytus-shotin tempaisemisesta:

6. Maotai

Kiinalaisessa Maotain kaupungissa valmistetaan paikkakunnan nimeä kantavaa viinaa, jolla on varsin pitkät perinteet. Vuonna 1958 pullotetusta Maotaista on hiljattain maksettu noin 1,45 miljoonaa yuania, eli noin 200 000 euroa.

7. Snake Venom Beer

”Käärmeenmyrkkyolut” on maailman vahvinta olutta: Se sisältää alkoholia käsittämättömät 68 prosenttia.

 

Katso myös:
Lisää alkoholi-inspiraatiota (k-18)

 

Lähde: Diply

Kommentit

kommenttia