Tässä seitsemän tapaa tehdä lettujen paistamisesta…

Ja ennenkaikkea niiden syömisestä hauskempaa!

1. Sateenkaariletut

Jaa lettutaikina muutamaan eri kulhoon ja värjää taikinan osat sateenkaaren eri sävyillä.

2. Pitsiletut

Laita taikina esimerkiksi tyhjään ja puhdistettuun ketsuppipulloon ja pursota pitsikuviot suoraan kuumalle pannulle.

3. Red Velvet letut

Lisää punaista elintarvikeväriä lettutaikinaan ja pursota annoksen päälle kreemiä

4. Nutellaletut

Kaada taikina normaalisti pannulle, sivele osittain paistuneen taikinan päälle Nutellaa ja lisää vielä kerros lettutaikinaa. Käännä lettu ja voilà – sinulla on Nutella-täytteinen lettu! Toimii myös muulla levitteellä, vaikkapa suklaalla tai maapähkinävoilla.

5. Banaaniletut: Vain banaania ja kananmunaa!

Maailman simppeleimmät – ja vielä varsin terveelliset letut saat aikaiseksi sekoittamalla yhden banaanin ja kaksi kananmunaa.

6. Annostele taikinaa säästeliäästi

Kun paistat ohuita lettuja, saat niistä rapeampia ja taikinaa riittää useampaan lettuun.

7. Ensimmäinen lettu epäonnistuu aina

Tämä on lettujen paistamiseen liittyvä ”Murphyn laki”. Älä kuitenkaan harmittele vaan jatka paistamista – harjoitus tekee mestarin!

Katso myös:
Lisää lettuinspiraatiota

Lähde: RD, HS

Kommentit

kommenttia